tekst schrijven & uitleg geven

 BlablablaEen hele pagina in zwart/wit? Een kwart in kleur? Een interview of redactioneel artikel? Zorg ervoor dat u uw doelgroep bereikt en uw boodschap begrijpt. Een spot op radio? Een commercial op tv? Een interview of reportage? Laat uw doelgroep duidelijk horen en zien wie u bent en waarvoor u staat.Het klinkt zó vanzelfsprekend dat we het soms gewoon vergeten te doen. Of de verkeerde keuzes maken uit een scala van, soms veel te dure, mogelijkheden. ap-art.net doet u op grond van uw huidige publiciteitsuitingen- en kosten verbetervoorstellen, stelt samen met u een "plan de campagne" op en begeleidt u desgewenst in het trajectap-art.net is uw spreekbuis en luisteroEen hele pagina in zwart/wit? Een kwart in kleur? Een interview of redactioneel artikel? Zorg ervoor dat u uw doelgroep bereikt en uw boodschap begrijpt. Een spot op radio? Een commercial op tv? Een interview of reportage? Laat uw doelgroep duidelijk horen en zien wie u bent en waarvoor u staat.Een hele pagina in zwart/wit? Een kwart in kleur? Een interview of redactioneel artikel? Zorg ervoor dat u uw doelgroep bereikt en uw boodschap begrijpt. Een spot op radio? Een commercial op tv? Een interview of reportage? Laat uw doelgroep duidelijk horen en zien wie u bent en waarvoor u staat.
Het klinkt zó vanzelfsprekend dat we het soms gewoon vergeten te doen. Of de verkeerde keuzes maken uit een scala van, soms veel te dure, mogelijkheden. ap-art.net doet u op grond van uw huidige publiciteitsuitingen- en kosten verbetervoorstellen, stelt samen met u een "plan de campagne" op en begeleidt u desgewenst in het traject.
ap-art.net is uw spreekbuis en luisteroor.Een hele pagina in zwart/wit? Een kwart in kleur? Een interview of redactioneel artikel? Zorg ervoor dat u uw doelgroep bereikt en uw boodschap begrijpt. Een spot op radio? Een commercial op tv? Een interview of reportage? Laat uw doelgroep duidelijk horen en zien wie u bent en waarvoor u staat.
Het klinkt zó vanzelfsprekend dat we het soms gewoon vergeten te doen. Of de verkeerde keuzes maken uit een scala van, soms veel te dure, mogelijkheden. ap-art.net doet u op grond van uw huidige publiciteitsuitingen- en kosten verbetervoorstellen, stelt samen met u een "plan de campagne" op en begeleidt u desgewenst in het traject.
ap-art.net is uw spreekbuis en luisteroor.v
Een pagina in een businessmagazine? Een kwartpagina in de krant? Zorg ervoor dat u uw doelgroep bereikt en uw boodschap begrijpt.
Een spot op radio? Een commercial op tv? Een interview of reportage? Laat uw doelgroep duidelijk horen en zien wie u bent en waarvoor u staat.

Het klinkt zó vanzelfsprekend dat we het soms gewoon vergeten te doen. Of de verkeerde keuzes maken uit een scala van, soms veel te dure, mogelijkheden.
ap-art.net doet u op grond van uw huidige publiciteitsuitingen- en kosten verbetervoorstellen, stelt samen met u een "plan de campagne" op en begeleidt u desgewenst in het traject.

ap-art.net is uw spreekbuis en luisteroor.
Ook op het gebied van teksten voor uw advertorials, brochures, direct mails, flyers, folders, jaarverslagen, nieuwsbrieven, persberichten, social media en websites.


GaZien (magazine)

/album/gazien/redactie-gazien01-jpg/

——————————


advertorials

/album/advertorials/redactie-advertorials01-jpg/

——————————


zoWad.info (magazine)

/album/feest-/redactie-zowad01-jpg/

——————————


nieuwsbrieven

/album/nieuwsbrieven/redactie-nieuwsbrieven01-jpg/

——————————


quotes

"Wat een prachtblad heb je gemaakt: dik, groot en vol info!"

Ellen

"Het magazine is een vorstelijk nummer geworden. Het is prachtig van opmaak en kleur, duidelijk en overzichtelijk. Echt een bewaarnummer!"

Hans

"Het blad ziet er meer dan prima uit; zeer professioneel en heel verfrissend."

Wendy