26-02-2014 12:04

Mijn eerste stage

In november 2013 ben ik begonnen met mijn stage bij ap-art.net. Ik studeer Communicatie en zit nu in mijn tweede jaar. Vanuit school moet ik drie dagen per week stage lopen tot half april.

Na de zomervakantie ben ik direct begonnen met mijn zoektocht naar een leuke stage. Het viel niet mee! Je moet echt goed na gaan denken wat je nu precies wilt, want je bent er toch een half jaar lang mee bezig. Vele vacatures gingen aan mij voorbij, ik wilde namelijk niet dat ik dag in dag uit alleen maar met één ding bezig was. Dat was de enige eis; afwisseling tijdens mijn stageperiode. Net toen ik dacht, dit gaat niet lukken, zag ik de stagevacature van ap-art.net op school hangen.

Nu mijn stageperiode bijna voorbij is kan ik zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is geweest! Elke dag hield ik me bezig met verschillende opdrachten en activiteiten. Van persberichten schrijven tot vormgeving en van pittige klusjes met Excel tot hele leuke evenementen organiseren.
In het begin was ik bang dat ik nergens echt bij betrokken zou worden en dat ik een beetje stond toe te kijken hoe dingen geregeld worden. Maar juist het tegenovergestelde was waar, ik mocht mee naar de gesprekken en kon ook echt mijn ideeën/opvattingen vertellen.

Mijn stage zit er helaas alweer bijna op. Ik kan terugkijken op een hele leuke tijd en ga het zeker missen als ik weer in het collegezaal zit!

—————

Terug