30-06-2017 10:15

'n Leuke tijd

Mijn naam is Sabine en ik ben 17 jaar. Ik volg momenteel de mbo-opleiding Media & Communicatie op het Nimeto in Utrecht. Voor mijn opleiding zocht ik een stage voor 5 maanden. Toen ik aan school liet weten dat ik mijn stage wilde gaan doen bij ap-art.net waren er aan de kant van school best wel wat twijfels. School had het idee dat er te weinig werk voor mij zou zijn. Zelf heb ik er nooit op deze manier naar gekeken. Hoe kleiner een bedrijf is, des te meer verantwoordelijkheden je krijgt. Gelukkig gaf school het bedrijf ap-art.net het voordeel van de twijfel en mocht ik deze stage gaan doen.

Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik deze stage ben gaan doen. Ik kreeg hier veel verantwoordelijkheden en ik nam aan (bijna) alle projecten en opdrachten deel. Ik mocht mee op locatiebezoek en ik stond op trouwbeurzen. Kortom: aan variatie viel er op deze stage niets te ontbreken. Geen dag was hetzelfde en dat is wat het werk zo leuk maakte! Elke dag had ik andere opdrachten en taken die ik mocht doen. De werkzaamheden die ik verrichtte verschilden heel erg. Zo was ik de ene dag bezig met het vrijstaand maken van afbeeldingen en het verzamelen van adressen, was ik de andere dag bezig met het maken van een logo en was ik weer een andere dag bezig met het bouwen van een website.

Ik ben zeer tevreden over mijn stageperiode. Ik heb enorm veel geleerd over onder meer vormgeving en tekstschrijven. Ook was er voldoende ruimte om aan mijn persoonlijke ontwikkeldoelen te werken. Ik ben naar mijn idee zelfs spontaner geworden en ga makkelijker een gesprekje aan met anderen. In het kort: Op deze stage was er veel ruimte voor eigen inbreng, was er plek voor mijn eigen leerdoelen, waren er veel leermomenten, was er sprake van een fijne samenwerking, hadden we respect voor elkaar, luisterden we naar elkaar, kwamen we tot mooie resultaten, vond er goed overleg plaats en werd er veel gelachen!

Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij ap-art.net. Tijden die ik niet zo snel meer zal vergeten!

—————

Terug