Mis het niet...
de leukste maatschappelijke stage bij Sint en Piet!

Zit jij op de middelbare school en zoek jij een leuk adres voor je maatschappelijke stage? Dan is de Tuin van de Sint echt iets voor jou.
 Een week later, op 19 november, bezoeken Sint en Pieten winkelcentrum Gouweplein en zijn zij te vinden in hun nieuwe (binnen)tuin midden in dat centrum. Voor alle activiteiten in en rond de Tuin van de Sint zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.
 
De overdekte Tuin van de Sint is gevestigd in het pand aan de Promenade 158 en bestaat uit een aantal kleinere tuinen met verschillende buitenthema's waar kinderen gratis aan diverse activiteiten kunnen deelnemen. Uiteraard onder begeleiding van een toezichthoudende vrijwilliger die zo mogelijk als Piet is verkleed. Voor de Pietenbenodigdheden wordt gezorgd. Alle Pieten worden uitvoerig gebrieft over hun "taken".
 
De overdekte Tuin van de Sint is gevestigd in het pand aan de Promenade 158 tussen Bakker Ammerlaan en Mulder Mode in winkelcentrum Gouwepein in Waddinxveen. De Tuin bestaat uit een aantal kleinere tuinen met verschillende buitenthema's waar kinderen gratis aan diverse activiteiten kunnen deelnemen.
 
Jouw taken bestaan uit bijvoorbeeld het inrichten en versieren van de tuin, het helpen van de Sint en Pieten en ervoor zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben. De stagiaires die de afgelopen drie jaar meewerkten, vonden het top. Een feestje met Sint en Pieten organiseren en meevieren tijdens je stage. Wat wil je nog meer? 
 
De openingstijden van de Tuin van de Sint zijn als volgt:
Zaterdag 25 november van 11.00 tot 16.00 uur
Vrijdag 1 december van 13.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 2 december van 11.00 tot 16.00 uur
Meestal beginnen we een uur eerder en stoppen we een uur later. In de week ervoor richten we de Tuin van de Sint in en de week erna ruimen we die weer op. Zo maak je voldoende uren voor je maatschappelijke stage.

Doe je mee?


Yep! Ik doe mee.

Leuk dat je meedoet! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!Reacties

Leuk gedaan en goed georganiseerd! Complimenten.
Annemarie

Was heel leuk om daar met onze kleinzoon te zijn!
Elly

We hebben genoten!
Margo

De Tuin van de Sint was een leuk idee.
Martine

Wat een enorme opkomst weer. GEWELDIG.
Nanny

Facebook

Klik op het logo om naar de Facebookpagina te gaan.