stage lopen?

MBO- en HBO-studenten Communicatie opgelet!

Studeer jij in Den Haag, Ede, Leiden, Rotterdam, Utrecht of Zoetermeer en deel jij onze passie voor het communicatievak?
Werk je nauwkeurig en beschik je over een uitstekende Nederlandse schrijf- en spreekvaardigheid?

Dan vinden wij het leuk om je gedurende een periode van vier tot zes maanden bij ons praktijkervaring op te laten doen en jou te coachen.
Je taken zijn projectgerelateerd en dus afhankelijk van de afspraken die wij met klanten maken. Heel afwisselend. Dat dan weer wel.

Bel (0182 62 07 16) of mail (info@ap-art.net) naar Arie Pieter van Dijk en je wordt voor een kennismaking uitgenodigd.


Vind hieronder jouw stageplek


wordt dit jouw stageplek?

/album/jouw-stageplaats-/ap-art-net1-jpg/

——————————


(openbaar) vervoer

Het kantoor van ap-art.net is ook met de auto en via het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Het NS-station "Waddinxven CS" langs het traject Gouda CS - Leiden CS ligt op circa 10 minuten loopafstand.

De haltes van de Arriva-buslijnen 175 (Rotterdam Station Alexander - Waddinxveen Station Noord), 187 (Gouda CS - Oegstgeest) en 382 (Den Haag CS - Boskoop Station) liggen dichterbij.


'n ap-arte stage

30-06-2017 10:15

'n Leuke tijd

Mijn naam is Sabine en ik ben 17 jaar. Ik volg momenteel de mbo-opleiding Media & Communicatie op het Nimeto in Utrecht. Voor mijn opleiding zocht ik een stage voor 5 maanden. Toen ik aan school liet weten dat ik mijn stage wilde gaan doen bij ap-art.net waren er aan de kant van school best wel...

Lees meer

—————

26-02-2014 12:04

Mijn eerste stage

In november 2013 ben ik begonnen met mijn stage bij ap-art.net. Ik studeer Communicatie en zit nu in mijn tweede jaar. Vanuit school moet ik drie dagen per week stage lopen tot half april. Na de zomervakantie ben ik direct begonnen met mijn zoektocht naar een leuke stage. Het viel niet...

Lees meer

—————