Je komt ons ook overal tegen, hè?

/album/je-komt-ons-ook-overal-tegen%2c-h%c3%a8-/knoop-boot3-jpg/

—————

/album/je-komt-ons-ook-overal-tegen%2c-h%c3%a8-/knoop-app-png/

——————————


da's ook ap-art!

U bent op zoek naar:

  • 'n denker, durver en doener met hart voor klanten en verstand van de mogelijkheden in de markt?
  • en/of voor korte tijd of langere periode een professionele communicatiemanager voor uw bedrijf of not-for-profitorganisatie?
  • en/of één aanspreekpunt voor creatieve ideeën tot en met de complete realisatie van alle plannen?

Dan is ap-art.net graag uw partner in communicatie en pr.


over ons

Voordat Arie Pieter van Dijk in 2005 het communicatie-adviesbureau “ap-art.net” startte, werkte hij als communicator bij Rabobank.Conny van Dijk heeft ruime ervaring in de retailbranche. Tegenwoordig helpen zij klanten uit de meest uiteenlopende branches bij het verwezenlijken van hun doelstellingen; ad hoc, projectmatig of meer structureel als interim-manager op PR-gebied.

Om aan alle wensen van klanten te kunnen voldoen, werken wij nauw samen met onze deskundige en bovendien zeer creatieve a-partners. Wie voor gemak kiest, die doet ook daarom zaken met ap-art.net. Vanaf een eerste brainstorm tot en met de afsluitende evaluatie van een PR-campagne of evenement heeft men namelijk maar één aanspreekpunt die desgewenst alles regelt.


"Van Dijk"

ap-art.net (zn.)


-1 ap => Arie Pieter (van Dijk)

-2 art => kunst van "kom u 'n ik atie".

-3 net => netwerk van vakmensen


duurzaam

ap-art.net dankt haar bestaan aan de duurzame relatie met haar loyale klanten en collegiale leveranciers; langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Met sommigen zelfs al vanaf 2005, het jaar waarin ap-art.net startte.

Ook op milieugebied heeft ap-art.net duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is de studio gebouwd van duurzaam hout en voorzien van panelen waarmee ruim voldoende stroom voor de werkruimte én het opladen van de auto wordt opgewekt.


Van Dale

apart (bn.)


-1 gescheiden van anderen of iets anders, opzichzelfstaand => afzonderlijk, alleenstaand, eigensoortig, los, onafhankelijk, separaat

-2 bijzonder, exclusief

-3 buitenissig, excentriek => vreemd


kansrijk

Arie Pieter en zijn team van ap-art.net dragen als verrassende, veelzijdige en vindingrijke partners in communicatie & pr bij in het succes van hun opdrachtgevers. Klanten uit heel diverse branches waarderen al meer dan tien jaar hun creativiteit op het gebied van evenementen, redactie, social media, vormgeving etc.

Sumbing Bibir draagt bij in de kansrijke toekomst van kinderen die vanwege een aangeboren gezichtsafwijking anders een kansarm leven zouden hebben. De glimlach van kinderen die door deze stichting zijn geholpen, doet de wereld om hen heen stralen. 't Voelt heel ap-art om daaraan een bijdrage te mogen leveren.

www.sumbingbibir.com